Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στις ράγες πάλι η ΔΚ8001 !(Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο)

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην ανακατασκευή της ατμομηχανής όσο και σε αυτών που συμμετείχαν στην μεταφορά αυτής. 
Δείτε βίντεο απο την εκδήλωση για την επαναλειτουργία της αλλά και απο την μεταφορά της στα Καλάβρυτα απο το ΚΕΠ. Αίσθηση σε όλους προκάλεσε η
απουσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία παρότι είχε συμφωνήσει στην επιχείρηση ανακατασκευής δεν έχει προβεί ακόμα στην δρομολόγηση της. Και αυτό προφανώς γιατί ....μηχανοδηγοί ΔΕΝ υπάρχουν !













1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με την ανάρτηση που αναφέρεται έλλειψη μηχανοδιγων ατμηλατων σας γνωρίζω ότι υπάρχουν ένα ενέργεια 3 μηχανοδηγοί και ένας συνταξιούχος μηχανοστασιαρχης που εκδιώχθηκε παράνομα και που είναι πολυ νεότερος από εκείνον που εμφανίζεται στο. Site !

    ΑπάντησηΔιαγραφή