Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Απάντηση απο το τμήμα συντήρησης γραμμής του ΟΣΕ στην Πάτρα για το δημοσίευμα

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση για το δημοσίευμα του best.gr για το θέμα με την έλλειψη προσωπικού στην Πάτρα. Το στέκι της έλξης ερευνά το θέμα και θα επανέλθει με ακριβή στοιχεία. Διαβάζουμε στην απάντηση : 
"Ο Προαστιακός της Πάτρας, είναι ένα σιδηροδρομικό κεκτημένο της πόλης.Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχουν στη διάρκεια των τελευταίων 5 χρόνων εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και ποιοτική λειτουργία του Προαστιακού, γεγονός που καταδεικνύεται από
την καθολική του αποδοχή, εκ μέρους των πολιτών της Πάτρας.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι λυπηρό το γεγονός ότι, ρεπορτάζ που έγινε κατά τη διάρκεια νυχτερινών εργασιών καθαρισμών-εκχορτώσεων-ευπρεπισμού της γραμμής, μέσα στην Πάτρα, κατέληξε να αναδεικνύει σύμφωνα με φερόμενες δηλώσεις των εργαζομένων του ΟΣΕ στο σημείο αυτό, με γενικόλογες αναφορές και χωρίς την παράθεση κανενός στοιχείου, στο ότι η ασφάλεια του μέσου, είναι αμφίβολη.
Το προσωπικό του ΟΣΕ, οι σιδηροδρομικοί στο σύνολό τους, εργάζονται μέρα και νύχτα -όπως προκύπτει και από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ- και διασφαλίζουν τη λειτουργία του προαστιακού με τρόπο απολύτως αξιόπιστο.
Οι φερόμενες ως "δηλώσεις", είναι απολύτως ανακριβείς (όπως ότι είναι τρείς -όλοι κι όλοι- οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με έδρα την Πάτρα) και φυσικά ανυπόστατες.
Σε πείσμα των πολύ λίγων οι οποίοι αντιμάχονται τον Προαστιακό της Πάτρας, την απάντηση δίνουν οι χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο μέσο, το οποίο θα συνεχίσει να υπάρχει, να βελτιώνεται και να επεκτείνεται.

ΕΚ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΕ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου