Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ που συνεδρίασε αποφάσισε:
-Να αποσταλεί γράμμα στη διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ για το ενδεχόμενο πρόσληψης συνταξιούχων και να τονίσει η ΠΟΣ θα αντιδράσει σε μια τέτοια προοπτική όπως είχε γίνει και παλαιότερα.
-Να καταγγείλει τον τρόπο προαγωγών στον ΟΣΕ
-Να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο για
στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για τις Σ.Σ.Ε, τις προσλήψεις και τις δυσλειτουργίες των εταιρειών.
-Να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς μετά την πρώτη συνάντηση με τις Διοικήσεις την 25 Μαΐου για ενημέρωση των συναδέλφων για τη Σ.Σ.Ε
-Τέλος αποφασίστηκε να αποσταλούν ψηφίσματα για το ατύχημα στα ΕΛΠΕ και για την πρόθεση της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου