Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι Eurail/Interrail για την προώθηση σιδηροδρομικών ταξιδιών από την Ευρώπη στη χώρα μας


Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στην Ελλάδα έρχονται οι εκπρόσωποι Eurail/Interrail το Σάββατο 16 Μαΐου συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με σκοπό την προώθηση του Σιδηροδρομικού Τουρισμού στη χώρα μας. 


Το τουριστικό προϊόν Eurail/Interrail παρέχει στους ταξιδιώτες 30 ευρωπαϊκών χωρών - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τραίνο στην Ευρώπη με πολύ οικονομικές τιμές (από 60 έως 300 ευρώ, ανάλογα με τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού). Οι κάρτες Eurail/Interrail παρέχονται κυρίως σε νέους που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη με τραίνο και να επωφεληθούν από το πολύ χαμηλό κόστος. Ειδικότερα στην Ελλάδα, μπορούν να συνδυάσουν το σιδηροδρομικό τους ταξίδι με πλοίο και να επισκεφτούν νησιώτικους προορισμούς της επιλογής τους. Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο πωλούνται ήδη ετησίως περίπου 220.000 κάρτες Interrail (αφορούν ευρωπαίους πολίτες) και περίπου 400.000 κάρτες Eurail (αφορούν όλες τις χώρες εκτός Ευρώπης).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι μέλος των Σιδηροδρόμων, στους οποίους διατίθενται οι κάρτες Eurail/Interrail. Στις σιδηροδρομικές αυτές προσφορές συμμετέχουν επίσης και ναυτιλιακές εταιρείες, για το ταξίδι στην Αδριατική μεταξύ Ιταλίας – Ελλάδας και αντίστροφα. Επίσης συμμετέχουν  και τα γειτονικά μας σιδηροδρομικά Δίκτυα της Σερβίας, της ΠΓΔΜ, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο προώθησης του παραπάνω τουριστικού προϊόντος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προβάλλει τις δυνατότητες που έχει ένας επισκέπτης να ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρας μας με το Σιδηρόδρομο.

Οι δύο κατηγορίες κοινών ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών καρτών πολλαπλών διαδρομών προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες ζωής και  δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχό τους:
να ταξιδέψει σιδηροδρομικά σε 30 χώρες στην Ευρώπη ή 
να επιλέξει μία ευρωπαϊκή χώρα  ή 
να συνδυάσει περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες εφόσον το επιθυμεί, 
να επιλέξει όσες μέρες σιδηροδρομικού ταξιδιού θέλει, ανάλογα με το συνολικό χρόνο διακοπών που διαθέτει
να ταξιδέψει στην 1η ή στη 2η θέση των ευρωπαϊκών τρένων 

Επίσης, υπάρχουν ειδικές προσφορές ελκυστικότερης τιμής για νέους καθώς και για ενήλικες άνω των 65 ετών και ειδικές προσφορές που καλύπτουν από 5 ημέρες ταξιδιού έως ένα μήνα.

Με μία έξυπνη ηλεκτρονική εφαρμογή - στην οποία πρόσφατα εντάχθηκαν ξανά και τα ελληνικά τραίνα - ο ταξιδιώτης μπορεί να προγραμματίσει από το κινητό του τα σιδηροδρομικά του ταξίδια. 

Στους κατόχους των διεθνών σιδηροδρομικών προσφορών Eurail/Interrail προσφέρονται πανευρωπαϊκά διάφορα bonus ή εκπτώσεις από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τους σιδηροδρόμους (ναυτιλιακές εταιρίες που ενώνουν την Ευρώπη, σιδηροδρομικά μουσεία, ξενώνες νεότητας κλπ.)

Περισσότερες πληροφορίες:
www.interrail.eu, www.eurail.com, www.trainose.gr           




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου