Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Σιδηρόδρομος: Ταξίδι στο σήμερα του χθες - H.T.S. Documentary


Ένα εκπληκτικό μισάωρο ντοκιμαντέρ από την ομάδα του Hellenic Trainspotters' Site σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σικαλιά με θέμα τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα δύο από τις ωραιότερες διαδρομές στο ελληνικό δίκτυο.
Ξεκινώντας από την Καλαμάτα κάνουμε ένα ταξίδι στην εσωτερική γραμμή της Πελοποννήσου και μέσω της Τρίπολης και της πανέμορφης αυτής διαδρομής φτάνουμε Κόρινθο και μετά με τη νέα γραμμή στην Αθήνα. Επόμενο θέμα, ο ορεινός άξονας Αθηνών-Θεσσαλονίκης με τα πανέμορφα περάσματα του. Ξεκινώντας το ταξίδι σαν ένας φωτογράφος με το νυχτερινό τραίνο από Αθήνα φτάνουμε στην Τιθορέα και μετά σε χρόνο μίας ημέρας καταλήγουμε το σούρουπο στο Λιανοκλάδι. Το όλο project έγινε για την οπτικοακουστική κάλυψη μία εκδήλωσης του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Αθηνών (Σ.Φ.Σ.). 

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σικαλιάς

Υπεύθυνος Φωτογραφίας: Αλέξανδρος Σικαλιάς

Εικονολήπτες: Αλέξανδρος Σικαλιάς, Γιώργος Δογορίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου