Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΟΡΓΗ : Αυτό το δίκτυο θεωρείται ανοικτό (ρωτάμε την Διοίκηση του ΟΣΕ και του Υπουργείου Μεταφορών;

Ποιος θα απολογηθεί για την ΔΙΑΛΥΣΗ;Άγνωστοι μπάζωσαν και την γραμμή στην Νέα Κίο!Κατά τα άλλα το δίκτυο θεωρείται ενεργό και αν δεν υπήρχαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και είχε προγραμματιστεί κάποια "τουριστική" εκδρομή (απο αυτές που διαφημίζουν όσοι διέλυσαν τον σιδηρόδρομο) οι μηχανοδηγοί θα βρίσκονταν μπροστά στην διπλανή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα!Εκεί στο Υπουργείο Υποδομών έχουν
πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο όπου ο καθένας κάνει

 ότι γουστάρει στην σιδηροδρομική υποδομή ή μήπως νομίζουν ότι ακόμα είναι στην αντιπολίτευση και έχουν το ακαταλόγιστο; 


Τα ίδια ισχύουν και για τα ΑΣΙΔ που το στέκι της έλξης είχε αναδείξει την διάλυση τους αναγκάζοντας την σημερινή Διοίκηση του ΟΣΕ σε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα.










2 σχόλια:

  1. Ντάξει μωρέ, σάν εἶναι φρέσκια ἡ πίσσα διανοίγεται σέ τρία τέταρτα μέ τό πικούνι... Ἔχουμε φάει στή μάπα καί πολύ χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πια θα εχει περασει μερες και περασαν πολλα αυτοκινητα απο εκει και θα εχει σκληρυνει ως τοτε ποιος θα καθεται να τα καθαρισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή