Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τα δρομολόγια του Προαστιακού

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια των Προαστιακών Γραμμών Αθήνας και Θεσσαλονίκης μέσω τεχνολογίας GPS.
Ο επιβάτης που αναμένει στην αποβάθρα, μπορεί μέσα από το κινητό του τηλέφωνο επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ειδική εφαρμογή ‘Live Δρομολόγια Προαστιακού’, και επιλέγοντας
το σταθμό στον οποίο βρίσκεται, να μάθει την ακριβή ώρα διέλευσης του επόμενου τραίνου καθώς και την κατεύθυνσή του. Μπορεί επίσης να δει στον ψηφιακό χάρτη τις θέσεις των τραίνων σε πραγματικό χρόνο.
Παράλληλα, η πληροφορία δρομολογίων πραγματικού χρόνου αναπαράγεται και σε οθόνες πληροφόρησης επιβατικού κοινού που εγκαθιστά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους κύριους σταθμούς του Προαστιακού Αθήνας, στο Κιάτο, την Κόρινθο, τα Α. Λιόσια, το ΣΚΑ και τη Δ. Πλακεντίας.
Η υπηρεσία ‘Live Δρομολόγια Προαστιακού’, είναι διαθέσιμη για το επιβατικό κοινό
στο link:
http://www.trainose.gr/επιβατικό-έργο/υπηρεσίες-για-τον-επιβάτη/live-δρομολόγια/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου