Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ανακοινωση ΔΑΚΕ ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Πέρασαν τρεις (3) μήνες με υποσχέσεις, με χτυπήματα στην πλάτη με σκόπιμη καλλιέργεια «ελπίδας» σε όλους τους σιδηροδρομικούς, αλλά όταν έρχεται η ώρα για το δια ταύτα όπως λέει ο λαός μας «τηγανίτες τίποτα».
Η περίφημη τροπολογία που θα επανέφερε τους μεταταχθέντες συναδέλφους μας πίσω
στον Όμιλο ΟΣΕ, η τροπολογία η οποία θα έκανε καλύτερο το ν.4313 και πουλιέται στις προεκλογικές Συνελεύσεις των Σωματείων μας, έμεινε στα χαρτιά και παραπέμπεται στις καλένδες.
Από λόγια και υποσχέσεις οι Σιδηροδρομικοί έχουμε χορτάσει.
Δεν βλέπει κανείς ότι η απραξία οδηγεί το Σιδηρόδρομο στην κατάρρευση;
Δεν βλέπει κανείς ότι με τις συνταξιοδοτήσεις που έρχονται εντός του έτους και με τις προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, λόγω δημιουργικής ασάφειας, το Σιδηρόδρομο και τους Σιδηροδρομικούς σε αφανισμό;
Κύριοι της Κυβέρνησης, ακόμα αντηχούν στα αυτιά των Σιδηροδρομικών οι υποσχέσεις που δίνατε ως Αντιπολίτευση για το σιδηρόδρομο.
Οι εβδομαδιαίες παρελάσεις των στελεχών σας (σημερινοί Υπουργοί) ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, υπόσχονταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, απέναντι στους Σιδηροδρομικούς.
Επιτέλους κυβερνήστε κύριοι !!!!!
Κάντε πράξη τα λόγια και τις δεσμεύσεις σας, πριν είναι πολύ αργά και για εσάς και για τους Σιδηροδρομικούς.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. Ποιός τα λέει αυτά; Η ΔΑΚΕ; Μα η Κυβερνήση ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το πρόβλημα και η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ+ΝΔ δεν το έλυσε. Η θέση της ΝΔ δεν είναι υπέρ της πλήρους ιδιωτικοποίησης; Ο κ. Χατζηδάκης, που με τις καταγγελίες του εναντίον του ΟΣΕ στη ΕΕ δημιούργησε το πρόβλημα των παρανόμων υποτίθεται επιδοτήσεων, δεν είναι στέλεχος της ΝΔ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θύμωσε που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις 15.000 απολύσεις από το Δημόσιο, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και απολύσεις από τον Όμιλο ΟΣΕ; Ξεχνάτε τις σχετικές λίστες που παρέδωσαν πέρυσι οι ΔΠ των εταιρειών στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης;
    Αλήθεια τα μέλη της ΔΑΚΕ δεν ψηφίζουν στις Εκλογές τη ΝΔ; Εδώ την ψήφισε ο μέγας ΠΑΣΟΚοανηρ Θεόδωρος Πάγκαλος!
    Ρε καταστροφείς, ανοίχτε μια τρύπα και χωθήτε μέσα, που εμφανίζεστε και τιμητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή