Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Έγραψε ιστορία η ΠΕΠΕ! Νόμος του Κράτους απο χτές ο μέγιστος ημερήσιος χρόνος μηχανοδήγησης!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΠΕΠΕ που θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη, το ΚΚΕ μνημόνευσε την πρόβλεψη για αυτήν την διάταξη! Διαβάστε τι είπε ο Υπουργός Μεταφορών χτες στην Ελληνική Βουλή για το θέμα >




Χρήστος Σπίρτζης : Η δέκατη έκτη τομή, που είχε μνημονεύσει και το ΚΚΕ, είναι για το ανώτατο όριο στον ημερήσιο χρόνο μηχανοδήγησης. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση εδώ. Δεν λέει η διάταξη ότι μπορούν να κάνουν διάλειμμα μετά τη μείωση των ωρών που προβλέπουμε. Είναι και μέσα στον κανονισμό των μηχανοδηγών αυτό. Αυτό που λέει είναι ότι κάνουν υποχρεωτικά μισή ώρα διάλειμμα, μέσα στο μέγιστο χρόνο που μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να δουλεύουν, για να έχουμε κι εκεί ασφάλεια στις σιδηροδρομικές μεταφορές. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ πιστοί στις αρχές και αξίες μας προς όφελος των μηχανοδηγών και του Ελληνικού Σιδηροδρόμου!

1 σχόλιο:

  1. Τεραστια επιτυχια αυτου του συνδικατου με πραγματικα μεγαλη σημασια για το παρον και το μελλον!
    Ασωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή