Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οριακή αύξηση του κύκλου εργασιών (19,4 εκατ.) και των καθαρών κερδών (15 εκατ.) σημείωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ το 2019

 

Οριακή αύξηση του κύκλου εργασιών και των καθαρών κερδών σημείωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ το 2019.Ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 19,4 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 1%, όπως και τα καθαρά κέρδη, τα οποία ανήλθαν στα 15 εκατ. ευρώ.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ δραστηριοποιείται στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ, τη διαχείριση τροχαίου υλικού και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ανά κατηγορία, τα έσοδα από τη μίσθωση ακινήτων έφτασαν τα 5,2 εκατ., τα έσοδα από τη διαχείριση τροχαίου υλικού τα 13,7 εκατ. και τα έσοδα από την ενέργεια τα 0,4 εκατ.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ διαβλέπει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης από τη μίσθωση τροχαίου υλικού, καθώς η απελευθέρωση της εγχώριας σιδηροδρομικής αγοράς δημιουργεί πρόσθετες ανάγκες για τροχαίο υλικό και την ανάπτυξη του Θριασίου Εμπορευματικού Κέντρου, από το οποίο η εταιρεία θα εισπράξει εφάπαξ τίμημα και ετήσιο μίσθωμα.

Φώτης Φωτεινός -metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου