Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κ.Γενιδούνιας : Θετική ανακοίνωση από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ώρα για την ΣΣΕ

Σχόλιο του Προέδρου του Σωματείου των Μηχανοδηγών, Γενιδούνια Κώστα, μετά την επιστολή του κ. Τσαλίδη στους εργαζομένους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Διαβάζουμε 

Το μήνυμα του Δ/ντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα

η αναφορά στην αναγνώριση της προσπάθειας ολων μας, είναι ασφαλώς μια θετική ενέργεια. 

Φυσικά, όλα αυτά θα πρέπει να επιστεγαστούν και με την συμφωνία για την επόμενη ΣΣΕ στην εταιρεία, αφού η ισχύουσα λήγει σε περίπου 1,5 μήνα. 
Είμαι βέβαιος ότι η Διοίκηση (με την οποία έχουμε πολύ καλή συνεργασία από το 2016 που ανέλαβε τα καθήκοντα της), οσο και ο μέτοχος (η 3η στην τάξη σιδηροδρομική εταιρεία στην Ευρώπη, από τον οποίο περιμένουμε να δούμε το επενδυτικό project για την χώρα), θα επισπεύσουν την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης,που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψην το ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βελτίωσε τους οικονομικούς της δείκτες το 2019, ετοιμάζεται να υπογράψει επέκταση της σύμβασης των ΥΓΟΣ για τα επόμενα χρόνια με το Ελληνικό Δημόσιο & στάθηκε όρθια σε πολύ δύσκολες στιγμές, χάρη στον επαγγελματισμό όλων. 
Και φυσικά, έχοντας  πλέον   μπροστά της σοβαρά καλές προοπτικές, ιδιαίτερα αν αρχίσουν οι απαιτούμενες επενδύσεις. (Εγκαταστάσεις, τροχαίο υλικό). 


Γενιδούνιας Κώστας 
Πρόεδρος ΠΕΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Και να μην ξεχνάμε τους 100 απολυμένους που πρέπει να πάρουν πίσω τα κεκτημένα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή