Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

On board για Θεσσαλονίκη ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κοτταράς


 Μέσα απο την καμπίνα μηχανοδήγησης ενός InterCity ταξίδεψε σήμερα ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κοταρράς Aθανάσιος , για να διαπιστώσει την κατάσταση της υποδομής. 
Πρόκειται για μια θετική επίσκεψη καθώς διαχρονικά και η  επιθυμία των μηχανοδηγών είναι να διαπιστώνει ζωντανά η ηγεσία των εταιρειών, τα προβλήματα που ζούμε όλοι καθημερινά στον χώρο εργασίας μας και την επίλυση των οποίων  απαιτητικά προβάλει συνεχώς  και διαχρονικά το Σωματείο μας. 

Ο κ. Κοτταράς συνοδευόμενος και απο στελέχη του ΟΣΕ θα επιθεωρήσει αύριο και την γραμμή προς Αλεξανδρούπολη καθώς όπως είχε ο ίδιος πεί στην συνάντηση με το Σωματείο μας, θέλει να έχει και προσωπική άποψη για το δίκτυο.

Ευχή όλων των μηχανοδηγών είναι τα προβλήματα να διορθώνονται και φυσικά να λειτουργήσουν πλήρως όλα τα συστήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο. 

Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει σημαντικά για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιβατικών αλλά και εμπορευματικών μεταφορών με το τρένο, που η Ελληνική Οικονομία χρειάζεται σε μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Η ΠΕΠΕ, το Σωματείο μας, -όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και όποτε η ηγεσία (είτε πολιτική, είτε των εταιρειών ή της ΡΑΣ) εκδηλώνει την πρόθεση της να διαπιστώσει την κατάσταση στο πραγματικό πεδίο-, εκπροσωπήθηκε  και σήμερα απο  το μέλος του ΔΣ Γιάννη Ορνεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου