Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Επιθεωρεί την υποδομή στις πληγείσες περιοχές ο κ. Κοτταράς

 

Τα συνεργεία εργάζονται αυτές τις ημέρες πυρετωδώς για την αποκατάσταση των καταστροφών στην υποδομή. Στο σημείο σήμερα θα βρεθεί ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Θανάσης Κοτταράς με στελέχη του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των εργασιών (αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η κάθοδος αρχικά) αλλά και το μέγεθος των καταστροφών στην περιοχή της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας. 

Ελπίζουμε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές ενώ απόλυτα καταδικαστέες είναι οι δηλώσεις του Αντιπερειφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκη ο οποίος δήλωσε ότι το τρένο θα κάνει 6 μήνες να ξαναπάει στην Καλαμπάκα, υποβαθμίζοντας το μέσο στον δημόσιο λόγο και χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια γνωμάτευση απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΣΕ!

Καλό θα ήταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις δηλώσεις να κάνουν ΜΟΝΟ οι αρμόδιοι.

Ο σιδηρόδρομος ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου