Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ζημιές 528,5 εκατ. δολ. για τους Ελβετικούς Σιδηρόδρομους το πρώτο εξάμηνο του 2020

Όπως όλοι οι σιδηροδρομικοί πάροχοι στην Ευρώπη, έτσι και οι Ελβετικοί Σιδηρόδρομοι παρουσίασαν ζημιές το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η SWISS Federal Railways (SBB) ανακοίνωσε ζημιές 479 εκατ. φράγκων (528,5 εκατ. δολ.) έναντι κερδών 279 εκατ. φράγκων την ίδια περίοδο πέρυσι.


Εάν και οι επιβάτες σημείωναν αύξηση το πρώτο δίμηνο κατά 4%, στους επόμενους 4 μήνες η πτώση ήταν μεγάλη, λόγω των μέτρων περιορισμού μετακινήσεων κατά της πανδημίας.

Η SBB μετέφερε, κατά μέσο όρο, 810.000 επιβάτες την ημέρα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ήτοι μείωση 37,2%, από 1,29 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος, ενώ τα επιβατο-χιλιόμετρα μειώθηκαν κατά 38,4%, στα 5,93 δισεκατομμύρια.

Η SBB επέστρεψε 100 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε επιβάτες με σιδηροδρομικές κάρτες και μείωσε το ενοίκιο σε επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του lock down.


www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου