Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Άδενδρο: Επιτέλους "Στην ευθεία" , σε λειτουργία τα φωτοσήματα

 
Μια καλή μέρα για τον σιδηρόδρομο η σημερινή! Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των φωτοσημάτων στην περιοχή του Άδενδρου και οι αμαξοστοιχίες στα αρτηριακά τρένα διέρχονται από το σημείο από την "ευθεία" καθώς ο σταθμός
"τηλεδιοικείται"  πλέον  απο τον Σ.Σ. Πλατέως.

3 χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο σημείο που στοίχισε τις ζωές 3 συναδέλφων μας και σχεδόν 10 χρόνια μετά την κατάρρευση των συστημάτων στην περιοχή, η φωτοσήμανση επανέρχεται.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που τόνισε με μεγάλη ένταση όλα αυτά τα χρόνια το Σωματείο των μηχανοδηγών, ασκώντας πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΣΕ το σύστημα τίθεται σε κανονική λειτουργία από τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ από σήμερα λειτουργεί για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα.

Οι μηχανοδηγοί να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Σωματείο σε τυχόν προβλήματα στο σημείο (ασυνήθιστες ενδείξεις κτλπ) ενώ έχει ζητηθεί και η εκχόρτωση στην περιοχή των φωτοσημάτων που εμπόδιζαν την ορατότητα.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο: