Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

O μηχανοδηγός Νίκος Δρίτσας υποψήφιος Ευρωβουλευτής !

Ο συνάδελφος δόκιμος μηχανοδηγός Νίκος Δρίτσας θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής  με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα  " Ένωση για την πατρίδα και το λαό "
Στο μήνυμα του  ,ο συνάδελφος μας και εκπρόσωπος στο κόμμα των Κοινωνικών Οργανώσεων και κινημάτων (και ταυτόχρονα υπεύθυνος του σχεδιασμού εκλογικού αγώνα του Γ. Μανώλη στην Περιφέρεια Πελλοπονήσου ) αναφέρει : 

Επιλογή μας παραμένει η Ευρωζώνη και το Ευρώ, όχι όμως με κάθε κόστος. Προέχει πάντα το
υπέρτατο κριτήριο της επιβίωσης του λαού και της σωτηρίας της Πατρίδας. Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη με όρους εθνικής αξιοπρέπειας, πολιτικής ισοτιμίας και κοινωνικο-οικονομικής αλληλεγγύης. Στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε εννοούμε και κατανοούμε την αλληλεξάρτηση. Απορρίπτουμε την αλλοτριωτική εξάρτηση. Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη της πραγματικής οικονομικής σύγκλισης και την άρση των ανισοτήτων Βορρά - Νότου. Επιδίωξή μας είναι η Ευρώπη της Ισοτιμίας και της Αλληλεγγύης, η Ευρώπη της Συμπολιτείας των Εθνών-Κρατών, της Κοινωνίας των Πολιτών και η Ευρώπη των Λαών της ιστορικής ποικιλότητας, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.


Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Μεταρρύθμιση, για την οποία όλοι πλέον ομιλούν, πρέπει να βρει την Ελλάδα στην πρωτοπορία για την δημοκρατική αναγέννηση της Ευρώπης. Η πολιτική πρέπει να προταχθεί και να ηγηθεί της τεχνογραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Μόνον έτσι θα συντελεσθεί η σύγχρονη κοινωνική και οικονομική αναγέννηση της Ευρώπης. Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η διεκδικητική αναδιαπραγμάτευση του κατά κοινή παραδοχή μη βιώσιμου πλέον χρέους της χώρας. Επιδιώκουμε τη διαγραφή ενός μέγιστου δυνατού ποσοστού του δημοσίου χρέους και την χαμηλότοκο αποπληρωμή του υπολοίπου, με ρήτρα ανάπτυξης. Όπως έγινε με τη Γερμανία δύο φορές, 1931 και 1953, κατά το παρελθόν. Ο λόγος μας εδώ είναι δεσμευτικός. Δεν είναι προσχέδιο για ανακυβιστήσεις .

Για αυτήν την Ευρώπη Ελπίζω - Νίκος Δρίτσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου