Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή στις προκηρύξεις των θέσεων ευθύνης

Αυτό που συνηθίζεται να λέγεται όταν μια διαρθρωτική κίνηση λαμβάνει χώρα σε μια επιχείρηση είναι πως αυτή θα κριθεί στην πράξη και απο την συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτή.
Παρά την μεγάλη κόντρα του επίσημου συνδικαλιστικού φορέα (ΠΟΣ)για το
Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (και μόνο για αυτό καθώς η ΠΟΣ αδιαφόρησε για το θέμα της ΕΕΣΣΤΥ ή του ΟΣΕ ή της ΕΡΓΟΣΕ), η συμμετοχή των συναδέλφων -τουλάχιστο στην έλξη- για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που μαρτυρά ότι οι μηχανοδηγοί δέχτηκαν την νέα δομή στην έλξη.

Ικανοποίηση υπάρχει και για το αυτοδιοίκητο που κέρδισε ο κλάδος μετά απο δεκαετίες και οι συνάδελφοι απο όλα τα μηχανοστάσια καταθέτουν αιτήσεις για να κριθούν για τις παράπανω απο 26 κενές θέσεις (αυξήθηκαν κατά 4 οι θέσεις ευθύνης για τον κλάδο μας)!
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους καταθέτουν αιτήσεις κ οι όσοι αναλάβουν καθήκοντα να εκπροσωπήσουν επάξια τον κλάδο μας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το πρωί και η αξιολόγηση απο την αρμόδια επιτροπή θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

3 σχόλια:

  1. Ικανοποίηση ναι υπάρχει για αυτοδιοίκητο όπως και κάτι διαφαίνεται για την νέα δομή αρκεί αυτή να μην είναι μόνο στα σχέδια αλλά να δούμε τομές για θεμέλια ώστε εκεί να χτιστούν νέα γερά όνειρα και ελπίδες για τον κλάδο μας.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν όπως και την αρμόδια επιτροπή να μην δηλώσει κάτοικος παράγκας και να κάνει αυτό πού συνέχεια υπερασπίζεστε ότι γίνετε.Τα αποτελέσματά της θα κρίνουν την ίδια και ΕΣΑΣ.Αυτά λοιπόν και βλέπουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Εάν νομίζετε ότι με αυτό το τρόπο δε υπάρχουν παραγκες,πλαναστε πλανειν ικτρα!!!!!!

      Διαγραφή