Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Οι Ρώσοι μπορεί να μην εξαγόρασαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά εξετάζουν συνέργιες με την ΕΡΓΟΣΕ

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, παρά το αρχικό ενδιαφέρον, δεν εκδήλωσαν δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να αναζητήσουν συνέργιες με την… ΕΡΓΟΣΕ.
Έτσι, σε συνέχεια των συναντήσεων των ηγεσιών των υπουργείων Μεταφορών και Υποδομών Ελλάδας και Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 10/11/2016, συνάντηση, στην έδρα της ΕΡΓΟΣΕ, μεταξύ αντιπροσωπείας των Ρωσικών Σιδηρόδρομων, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή, κ. Σεργκέι Παβλόφ και  αντιστοίχου κλιμάκιου της ΕΡΓΟΣΕ, με επικεφαλής τον Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Θάνο Βούρδα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης για συνεργασία, που αφορά σε μια σειρά θεμάτων ανάπτυξης κοινών δράσεων.
Οι μορφές συνεργασίας που συζητήθηκαν αφορούν αρχικά την προετοιμασία για την υπογραφή «Μνημονίου Συνεργασίας» για θέματα κοινής καθόδου των δυο εταιρειών σε έργα σε τρίτες χώρες,αλλά και για σύμπραξη στον χώρο των logistics.
Το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας συμφωνήθηκε να προετοιμαστεί, προκειμένου να υπογραφεί από τις δυο εταιρίες τον Ιανουάριο στη Μόσχα, κατά την επικείμενη συνάντηση των δυο υπουργών.
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου