Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αλ. Τσίπρας: άμεση έναρξη σιδηροδρομικής γραμμής Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη

Περιοδεία σtους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Πρωθυπουργού θα είναι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου ο κ. Τσίπρας θα διαπιστώσει από κοντά την πορεία των έργων αναβάθμισης του λιμανιού,
την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) και τη δημιουργία πλωτής αποθήκης υγροποιημένου Φυσικού Αερίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Αλεξανδρούπολη γίνεται ένας «σημαντικός κόμβος ενέργειας», καθώς από εκεί περνάνε οι δρόμοι προς την Ευρώπη. «Θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό λιμάνι» είπε ο πρωθυπουργός.

«Τα έργα θα αλλάξουν τον χάρτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θα επιθεωρήσουμε σήμερα την πρόοδο των εργασιών των λιμανιών.

«Ο κόμβος εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ένας κόμβος ενέργειας», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «άμεση έναρξη σιδηροδρομικής γραμμής Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη» και είπε ότι: «Η Αλεξανδρούπολη θα γίνει ένας ισχυρός κόμβος μεταφορών, εμπορίου και ενέργειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου