Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Κι όμως, έχει συσταθεί και θέση αναπληρωτή υπουργού στο υπ. Υποδομών-Μεταφορών!

Την ημέρα που ο Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωνε τη νέα κυβέρνηση, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τον καθορισμό της σειράς τάξης των υπουργείων και της σύστασης θέσεων αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών.

Άξιο προσοχής είναι ότι,
στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ που παρουσιάζει το metaforespress.gr, συστάθηκε, τόσο θέση αναπληρωτή υπουργού, όσο και υφυπουργού.


Η θέση που καλύφτηκε είναι αυτή του υφυπουργού, όπου καθήκοντα ανέλαβε ο Νίκος Μαυραγάνης των ΑΝ.ΕΛ., σε αντικατάσταση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.  

Το ερώτημα είναι, γιατί δημιουργήθηκε θέση αναπληρωτή υπουργού; Υπήρχε αυτό σαν αρχική σκέψη; Ποιος προοριζόταν; Τι άλλαξε στη συνέχεια;  

απο το metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου