Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Καλώς τα παιδιά της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" Έλξης- Ανακοίνωση μετά απο 5 χρόνια!

Ανακοίνωση μετά απο 5 χρόνια σιωπής απο την πρώην ΠΑΣΚ στον χώρο των μηχανοδηγών !!! Διαβάζουμε  :
Η συνεργασία των δύο κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, θα έχει πετύχει το απόλυτο εφ΄ όσον πουλήσει και την ΕΕΣΤΥ. Ο μόνος τρόπος να περάσει στα χέρια των ιδιωτών ο Δημόσιος πλούτος, ήταν να βρεθεί ο Δούρειος Ίππος, δηλ.
κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς με την στήριξη της κεκαλυμμένης  Ακροδεξιάς, που αυτοί το αποκαλούν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!
     Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού στην Έλξη, κατάφεραν επιτέλους να τιθασεύσουν το «θηρίο». Με τη βοήθεια των εκπροσώπων της Κυβέρνησης στήνουν μηχανισμό, που θα μπορεί να τους εξυπηρετεί στα μελλοντικά τους σχέδια. Δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες και τις ικανότητες του προσωπικού, παραβλέπουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα του κάθε υπαλλήλου, ποδοπατούν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του κάθε ένα ξεχωριστά, αρκεί να πετύχουν την εξυπηρέτηση των αρεστών τους. 
     Αυτό που πέτυχε η Συνεξέλιξη είναι να δημιουργήσει ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ στο προσωπικό. Με την επιβολή της ιδιωτικοποίησης, εκμεταλλευόμενη και την συνεργασία με την Διοίκηση και τους επιτελείς της, δείχνει ότι περνάει, μέσω τρομοκρατίας που ασκεί, την ισοπέδωση του προσωπικού, οπότε μπορεί να έχει όπως θέλει την διαχείρισή του! Nα τους θυμίσουμε λοιπόν το ρητό για την γυναίκα του Καίσαρα ότι: δεν πρέπει να φαίνεται μόνο ότι είναι τίμια, αλλά θα πρέπει και να είναι!
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 
1ον: Για την απαράδεκτη συμπεριφορά κατά την διάρκεια της προκήρυξης των θέσεων για τις προαγωγές, για ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ - ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, για το πού πρέπει να κάνουν αιτήσεις. 
2ον: Για τις τοποθετήσεις των συναδέλφων σε άλλες διευθύνσεις χωρίς να ερωτηθούν. 
3ον: Δεν λαμβάνεται υπ΄ όψιν στο προσοντολόγιο η αρχαιότητα των συναδέλφων και δεν είναι κατά αναλογία με του Δημοσίου. 
4ον: Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά και συμμαχία της Συνεξέλιξης με τη ΔΑΚΕ, καθώς από κοινού πήγαιναν και συζητούσαν το οργανόγραμμα και προσοντολόγιο.
  Η θέση της παράταξης στις συνεδριάσεις και συναντήσεις ήταν και είναι ξεκάθαρη, σε σχέση με το οργανόγραμμα: Θα πρέπει να παραμείνουν οι υπάρχουσες θέσεις, να προκηρυχθούν οι κενές θέσεις όπου υπάρχουν, αλλά και να δημιουργηθούν επί πλέον θέσεις ευθύνης, Προϊσταμένων και τμηματαρχών προσθετικά. 
                                                                
                                                                                                                                       Γραμματεία Σ.Ε.

1 σχόλιο:

  1. Ρε ποσό γρήγορα ξεχνούν κάποιοι σε ποιες παράγκες κυκλοφορούσαν από το 2004 ως το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή