Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Επικοινωνιακή αντεπίθεση από τα υπ. Μεταφορών, Ναυτιλίας, κτλ. Λόγω δημοσκοπήσεων ή και εκλογών;

Αρκετά επικοινωνιακά αναδεικνύονται, τις τελευταίες ημέρες, τα υπουργεία Υποδομών – Μεταφορών, Ναυτιλίας, Οικονομίας – Ανάπτυξης, κτλ.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών, με τον Χρήστο Σπίρτζη να
περιοδεύει ανά την επικράτεια.


Πριν από μια εβδομάδα στη Καλαμάτα για τα έργα στον Μορέα, πριν από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη για το Μετρό Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΘ και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και αύριο σε Τιθορέα – Δομοκό για την ΕΡΓΟΣΕ και τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας.

Τι συμβαίνει; «Μύρισε» εκλογές ή εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών στις δημοσκοπήσεις, διεξάγεται προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης και συνάμα, ανύψωσης του ηθικού των τοπικών βουλευτών;

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι, το επόμενο διάστημα, οι… κορδέλες θα περισσεύουν.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου