Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Έτοιμος ο χώρος των μηχανοδηγών στην Οινόη...(φωτογραφίες).

Άξιζε τελικά η αναμονή.Τις επόμενες μέρες και μετά απο πολλά χρόνια, οι μηχανοδηγοί αποκτούν ένα ανθρώπινο χώρο αναμονής στην Οινόη.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο ΜΑΙ συνάδελφο Γαργαλάκο Δημήτρη,στον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ συνάδελφο Λύτρα Ιωάννη κ την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  που ενέκρινε το αίτημα ανακατασκευής αλλά κ στην ΠΕΠΕ
που εργάζεται

καθημερινά για την βελτίωση της καθημερινότητας των μηχανοδηγών.

Στον χώρο επίσης έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό δωμάτιο όπου θα υπάρχουν υλικά για τις μηχανές (Λάδια για τις μηχανές κτλπ)προκειμένου να αντιμετωπίζονται τυχόν ελλείψεις κατά την διάρκεια των δρομολογίων.
Ελπίζουμε ο χώρος να ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ στην κατάσταση που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Υπεύθυνοι θα είμαστε όλοι, ο καθένας με την ατομική του παρουσία στον χώρο τον οποίο πρέπει να προστατεύσουμε διατηρώντας τον καθαρό.




























Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Όταν ιδιοποιείσαι την ιστορία και διαστρεβλώνεις την αλήθεια δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν, είτε είσαι αχάριστος και αγνώμων είτε ένας επαγγελματίας που καπηλεύεσαι την προσφορά των άλλων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, οι μηχανοδηγοί είχαν ανέκαθεν χώρο αναμονής στο σταθμό Οινόης. Το 2004 ανακατασκευάστηκε με εντολή των τότε Γ.Δ.Τ.Υ. κο Ρουσσόπουλο και Δ.Ι.Μ.Η.Χ. κο Σαχινίδη και έγινε επισκευή και διαμόρφωσή των συγκεκριμένων οικημάτων σε χώρους αναμονής με όλο τον εξοπλισμό που απαιτούνταν. Είναι προφανές ότι ο χώρος ανακαινίστηκε μετά από 12 χρόνια, όμως άλλο είναι η ανακαίνιση και άλλο η ανακατασκευή. Με συναδελφική εκτίμηση. Υ.Γ. Συνάδελφε Τουρλή εσύ συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή