Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Παραιτήθηκε ένας καλός φίλος και άξιος συνάδελφος

Ένας πολύ καλός μας φίλος και άξιο- ικανό στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπέβαλε την παραίτηση του και αποχωρεί απο τον σιδηρόδρομο για να συνεχίσει την καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα (σε άλλες δραστηριότητες).
Ο λόγος για τον συνάδελφο μας
Χρήστο Τόλη μηχανικό ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του μετά απο δωδακαετή παρουσία στα εγχώρια σιδηροδρομικά δρώμενα.

Εμείς ευχόμαστε στον ΦΙΛΟ μας ότι καλύτερο στην νέα φάση της καριέρας του κ κάθε επιτυχία.
Τον ευχαριστούμε για την βοήθεια σε πολλές σημαντικές παραμέτρους,ιδιαίτερα στο γνωστικό επίπεδο των κοινοτικών οδηγιών.
Σε όσους με χυδαίο τρόπο προσπάθησαν τους τελευταίους 15 μήνες να συνδέσουν τον συνάδελφο μας με θέσεις και -δήθεν- παράγκες στην ΔΙΚΑΜ, σε αυτούς που έβγαζαν πύρινους και χυδαίους λόγους σε βάρος ενός ικανότατου στελέχους τονίζουμε το αυτονόητο.
Για άλλη μια φορά ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ανεπανόρθωτα.

Οι προθέσεις του συναδέλφου μας ήταν γνωστές σε εμάς εδώ και καιρό και όταν στις τελευταίες συνελεύσεις κάποιοι χρησιμοποιούσαν το όνομα του,εμείς απλά απορούσαμε.
Μάλλον κυνηγούσαν φαντάσματα,όπως κάνουν δεκαετίες τώρα....

Χρήστο απο καρδιάς, ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου