Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Σ.Σ.Β.Ε. για το Πολυτεχνείο

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
     
43 χρόνια μετά την εξέγερση του λαού του Πολυτεχνείου, ο αγώνας αυτός συνεχίζεται, με την κοινωνία να δοκιμάζεται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που συνεχίζει την αντιλαική πολιτική κάτω από τις εντολές των δανειστών, με την ανεργία,
την φτώχεια και την εξαθλίωση να μεγαλώνουν συνεχώς.

       Το Πολυτεχνείο μας δείχνει τον δρόμο της πάλης και του ταξικού αγώνα κόντρα στα συμφέροντα του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου.
Ο Σ.Σ.Β.Ε. συμπαραστέκεται στους αγώνες κάθε κοινωνικής τάξης για καλύτερες συνθήκες εργασίας, βελτίωση της ποιότητας ζωής, ισονομία, ισοτιμία και τη δίκαιη κατανομή του παραγόμενου πλούτου.
Η ενεργός συμμετοχή όλων των εργαζομένων στα καλέσματα των Σωματείων και των Ομοσπονδιών είναι το μοναδικό όπλο για αντίσταση και προάσπιση των δικαιωμάτων μας.
      Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Σ.Β.Ε.) καλεί τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς στην αγωνιστική Συγκέντρωση και πορεία του Ε.Κ.Θ. την Πέμπτη 17 Νοέμβρη και ώρα 17.00 στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης, για να τιμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ηρωική εξέγερση του λαού στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του ’73 ενάντια στην δικτακτορία.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



                                                   Για το Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΛΑΖΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                            ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου