Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Προειδοποιητικές κινητοποιήσεις σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό

Κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα προγραμματίζει η ΣΤΑΣΥ. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «η μετατροπή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών από ένα συντονιστικό όργανο των αστικών συγκοινωνιών σε ένα διευθυντήριο, που θα
συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες, οδηγεί στη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού, αντιπαραγωγικού, γιγαντιαίου ομίλου». Προσθέτει, επίσης, ότι «η υποβάθμιση των εταιριών και των εργαζομένων μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους. Τα προσωπικά σχέδια (κρυφά και φανερά), που υπονομεύουν τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες θα ακυρωθούν στην πράξη από τους εργαζόμενους»
Γι' αυτό οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ – Μετρό - Τραμ) προχωρούν σε σειρά προειδοποιητικών κινητοποιήσεων ως εξής:
Τρίτη 15 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από έναρξη έως 10:00 π.μ.
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00.
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από έναρξη έως 10:00 π.μ.
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00.
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: στάση εργασίας έναρξη έως 10:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου