Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Καθυστερήσεις λόγω εργασιών,προβλήματα στην γραμμή της Φλώρινας

Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Λόγω έργων που εκτελεί ο Ο.Σ.Ε (διαχειριστής υποδομής) στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα μεταξύ Θήβας - Τιθορέας και της
απαραίτητης μονοδρόμησης στο τμήμα αυτό, μέχρι νεότερης ειδοποίησης, πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τραίνων που κινούνται στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Επίσης, από τη Δευτέρα  28 Νοεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ο Ο.Σ.Ε θα πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες στο τμήμα μεταξύ Σκύδρας και Φλώρινας, με αποτέλεσμα την διακοπή των σιδηροδρομικών δρομολογίων στο τμήμα αυτό.  

Για το χρονικό αυτό διάστημα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Σκύδρα με προορισμό την Έδεσσα, την Φλώρινα και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία.


Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.
      

                                                                                      
                                                                                              Από τηv ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου