Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η πιο «παράξενη» παράδοση – παραλαβή του (υφ)υπουργείου Μεταφορών

Θα γίνει ή δεν θα γίνει; Θα γίνει στις 5, στις 5.30 ή στις 6; Θα έχει κόσμο; Θα έχει δημοσιογράφους; Τι θα πει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη; Θα κάνει «επιθετική δήλωση» εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου;

Αυτά κι άλλα, απασχόλησαν την πλέον «παράξενη» παράδοση – παραλαβή του (υφ)υπουργείου Μεταφορών από την Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο Νίκο Μαυραγάνη.
Έχουμε και λέμε:
-Κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα, εάν θα πραγματοποιηθεί η τελετή της παράδοσης – παραλαβής. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρευρέθησαν – όλοι κι όλοι – τρεις δημοσιογράφοι!
Εμφανής η αμηχανία, εάν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη προχωρήσει σε νέα «επιθετική δήλωση» εναντίον του Πάνου Καμμένου. Η πρώην υφυπουργός είχε, προηγουμένως, εκφράσει, σε ραδιόφωνο, δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο έως και αποχώρησης από το κόμμα.
Ωστόσο, η κ. Χρυσοβελώνη διατήρησε τη «ψυχραιμία» της, με τον Χρ. Σπίρτζη να εξάρει τη συνεργασία που είχε μαζί της.
-Χαρακτηρίστηκε «οξύμωρο», από πολλούς, να πραγματοποιείται τελετή παράδοσης – παραλαβής για χαρτοφυλάκιο υφυπουργού, πόσω μάλλον όταν ο υπουργός παραμένει ο ίδιος.  
Αρκετές διοικήσεις, κυρίως από τις συγκοινωνίες και το σιδηρόδρομο, παρέστησαν στην τελετή. Άλλες όχι, κάτι το οποίο σχολιάστηκε.
-Ο νέος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, στην πρώτη του δήλωση, χαρακτήρισε την παρουσία του Χρ. Σπίρτζη στο υπουργείο ως μια από τις αιτίες για την αποδοχή της θέσης.
-Τέλος, μπορεί ο Χρ. Σπίρτζης να χαρακτήρισε «επιτυχημένη» την συμβίωση στο υπουργείο με τους ΑΝΕΛ, αλλά ο Νίκος Μαυραγάνης είναι ο 4ος κατά σειρά υφυπουργός Μεταφορών, μέσα με λίγους μήνες, μετά τους Δ. Καμμένο, Π. Σγουρίδη και Μ. Χρυσοβελώνη!
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου