Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω κακοκαιρίας


Και ένα δικό μας σχόλιο.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, έχουν ως αποτέλεσμα
καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την προτίμησή του, αλλά και για την κατανόηση που επιδεικνύει στις δύσκολες αυτές συνθήκες

www.metaforespress.gr 

Δικό μας σχόλιο

Είναι απαράδεκτο να μην θερμαίνονται οι αλλαγές (Κλειδιά σε κομβικά σημεία όπως είναι ο Σταθμός Παλαιοφαρσάλου και Θεσσαλονίκης). Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι καθηλώσεις των αλλαγών και σημαντικές μονοδρομήσεις (στην καλύτερη των περιπτώσεων).
Η Διοίκηση του ΟΣΕ και η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να ζητήσουν λύση και να αποκαταστήσουν αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν απο Συμβάσεις προηγούμενων ετών, αλλά είναι γνωστά χρόνια τώρα.
Είναι αδιανόητο  στον Ορεινό Όγκο (χάραξη προηγούμενου αιώνα) και σε υψόμετρο εκατοντάδων μέτρων, να γίνονται συναντήσεις τρένων (όπως στην φωτογραφία) επειδή ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ οι αλλαγές θερμαίνονται και να μην είναι αυτές εφικτές σε νέα υπερσύχρονη υποδομή γιατί παγώνουν (στην κυριολεξία) τα κλειδιά στην είσοδο - έξοδο των σταθμών (Παλαιοφάρσαλος - Θεσσαλονίκη).
Μηχανές εκχιονισμού υπήρχαν σε όλα τα  σημεία.
Καλούμε τους αρμόδιους να σκύψουν στο πρόβλημα και να βρούν λύσεις.
Ο σιδηρόδρομος την ώρα που αεροδρόμια έκλειναν και κάτω απο ακραίες καιρικά συνθήκες έμεινε ΑΝΟΙΚΤΟΣ και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί το πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μέσο μεταφοράς.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μηχανοδηγούς για την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια τους αυτές τις μέρες καθώς και σε όλους τους συναδέλφους.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ πάντα με αυταπάρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου