Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Στην εκμετάλευση απο σήμερα η νέα χάραξη στην Όθρυ!


Στην εκμετάλλευση δίνεται από σήμερα το μεσημέρι η νέα χάραξη γραμμής μεταξύ Λιανοκλαδίου - Αγγείων με το
InterCity 56 να είναι το πρώτο τρένο που θα περάσει απο αυτήν. Μετά απο 37 συναπτά έτη ενεργής καθημερινής λειτουργίας κλείνει και η τηλεδιοίκηση Λιανοκλαδίου που χειριζόταν την κυκλοφορία στην παλιά χάραξη.

Αρχικά θα δοθεί στην κυκλοφορία ο ένας κλάδος κυκλοφορίας και στην συνέχεια ο δεύτερος.
Βρισκόμαστε  ένα βήμα - κυριολεκτικά πλέον-  πριν την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέσω της νέας διπλής ηλεκτροκινούμενης γραμμής, η κατασκευή της οποίας ξεκίνησε τον περασμένο αιώνα και ολοκληρώνεται τα τελευταία 3 χρόνια.
Ακόμα και οι πλέον κακοπροαίρετοι αναγνωρίζουν ότι τα έργα στον σιδηρόδρομο τα τελευταία χρόνια προχωρούν με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς!
Η εξέλιξη αυτή θα αλλάξει τον σιδηροδρομικό χάρτη, αλλά - με τις κατάλληλες πολιτικές- και τον παραγωγικό ιστό της χώρας.
Είμαστε παραπάνω απο ικανοποιημένοι ως σιδηροδρομικοί για την εξέλιξη αυτή.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου