Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Δωρεά με τα ...δικά μας λεφτά

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό ζήσαμε χτες και μάλιστα με την κάλυψη των

συστημικών  media. 

Όπως είδαν όλοι χτες σε όλα τα Δελτία Μαζικής Παραπληροφόρησης (Ειδήσεων), η ΔΕΗ δώρισε  μεγάλη ποσότητα μέσων ατομικής προστασίας.
Μάλιστα κατά την παραλαβή - παράδοση του υλικού, έσπευσαν να δώσουν το παρόν κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης.
Όπως όμως πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι (όχι όμως απο τα δελτία των 8), η δωρεά ...αφορούσε υλικό που είχε αγοραστεί με τα χρήματα των πελατών της ΔΕΗ!
Δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης > 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη ΔΕΗ για αυτή την πρωτοβουλία της. Μια πρωτοβουλία που στηρίζει την ευρύτερη εθνική μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Και για να το σκεφτούμε όλοι καλά τι κάνει η ΔΕΗ: παίρνει 0.8 ευρώ από τους λογαριασμούς του καθενός μας κάθε χρόνο, μαζεύει 5 εκατ. ευρώ – γιατί είχε 6.5 εκατ. πελάτες – και στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Με πολύ λίγα χρήματα από τον καθένα μας, από κάθε πελάτη της δηλαδή, στηρίζει αυτή τη μεγάλη μάχη..

Συμπέρασμα
Εμείς πληρώσαμε την δωρεά ως καταναλωτές της ΔΕΗ και είδαμε πολιτικούς με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ να παρουσιάζουν ως δωρεά την δική μας συνδρομή.

Απορούμε πραγματικά. 
Και προτείνουμε στην Κυβέρνηση, όπως πήρε 0.8 Ευρώ απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να πάρει και κάποια εκατομμύρια απο τα τεράστια κέρδη μεγάλων επιχειρήσεων και να κάνει ...αντίστοιχες δωρεές. 
Αντί όμως αυτό, βλέπουμε να θεσπίζονται Νόμοι για αναστολές συμβάσεων, εκ περιτροπής εργασία, μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής του δώρου Πάσχα, απολύσεις και ανασφάλεια σε πολλούς κλάδους εργαζομένων.

Η προπαγάνδα όμως είναι τεράστια. Χρέος μας να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Την κρίση ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου