Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση Βασίλη Ζαβογιάννη, Πρόεδρου ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συνάδελφοι,
Η πλειοψηφία της Π.Ο.Σ παραποιεί τα πραγματικά γεγονότα, ψάχνοντας προφανώς αποδιοπομπαίους τράγους. Στην επικοινωνία που είχε μαζί μου, ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ την Παρασκευή και σε ερώτηση
που μου έγινε σχετικά με το περιέχόμενο της στνάντησης των σωματείων με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ως πρόεδρος της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μέλος της Π.Ο.Σ, του απάντησα πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας ενημέρωσε ότι εξετάζει την εφαρμογή μέτρων που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση (αναστολή συμβάσεων εργασίας ή εκ περιτροπής εργασία). 
Μέτρα ιδιαίτερα επαχθή για τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, για τα οποία η Π.Ο.Σ –ανεξήγητα- δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα. 
Ξεκαθάρισα μάλιστα, πως τα σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντέδρασαν σε αυτό το ενδεχόμενο. Επιλογή μας ήταν ανακοίνωση να εκδοθεί όταν θα έχουμε πλήρη και τελική ενημέρωση
Δυστυχώς η πλειοψηφία της Π.Ο.Σ με την επιστολή της το Σάββατο προσπάθησε να κάνει και πάλι μικροπολιτική, ενώ σήμερα για να καλύψει τις ευθύνες της σε άλλα ζητήματα, χαλκεύει τα πραγματικά γεγονότα. 
Αυτά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ
Βασίλης Ζαβογιάννης

1 σχόλιο:

  1. Πως είναι δυνατό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εξετάζει αναστολή συμβάσεων, όταν επιδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο. Μία τέτοια κίνηση θα συνιστούσε αυτόματα και αναστολή επιδότησης για όσο διάστημα διαρκεί. Αυτά βέβαια θα συνέβαιναν σε κάποια άλλη χώρα, π.χ. στο Βόρειο Βόρνεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή