Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καταγγέλλει τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις
απολύσεις των 75 εργαζομένων της, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην εταιρεία ανελλιπώς για τρία χρόνια περίπου.

Όποιες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσει η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ότι χαρτί περιτυλίγματος και αν βάλει, η μη ανανέωση συμβάσεων των 75 συναδέλφων μας, είναι ΑΠΟΛΥΣΗ!
Με δεδομένη δε την ευνοϊκή της μεταχείριση και την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνει με απόφαση τόσο της προηγούμενης Κυβέρνησης όσο και της σημερινής, οι απολύσεις αυτές την 1η του ΜΑΗ αποτελούν μνημείο κυνισμού και ανηθικότητας και έρχονται να προστεθούν στις ήδη 21 απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο του 2019!
Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να παρέμβουν άμεσα!
Το κόστος της υγειονομικής κρίσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να το πληρώσουν οι εργαζόμενοι.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου