Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Πάτρα: Κινητοποίηση πάνω στις γραμμές του τρένου ετοιμάζει ο Δήμος- ΦΩΤΟ


Σε κινητοποίηση προχώρησε στην Αγυιά, στον Άγιο Κωνσταντίνο σήμερα η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να πιέσει για την πλήρη υπογειοποίηση της γραμμής του τρένου. 


O Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και μέλη της δημοτικής αρχής μίλησαν με φορείς και ενημέρωσαν οτι αυτή την εβδομάδα στε΄λνουν επιστολή στον υπουργό να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει και αν δεν το πάρει πίσω, σε πρώτη φάση, θα υπάρξει ανθρώπινη αλυσίδα πάνω στις γραμμές του τρένου από την Πάτρα μέχρι το Ρίο αλλά με αποστάσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα λόγω του κορονοϊου. Ενώ, σε δεύτερη φάση εξετάζεται, όπως έγραψε η εφημερίδα Κόσμος και το dete.gr, πορεία μέχρι την Αθήνα πάνω στις γραμμές του τρένου.

www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου