Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η ΠΟΣ ξέχασε τους 21 απολυμένους του Αυγούστου 2019

Για άλλη μια φορά η ΠΟΣ ξέχασε να αναφερθεί στις 21 απολύσεις στην τεχνική βάση τον Αύγουστο του 2019. Οι συνδικαλιστικοί απατεώνες επιβεβαίωσαν
ότι ΔΕΝ εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων.
Μάλιστα έσπευσαν να βαφτίσουν ....«ένωση προσώπων» την αντιπροσωπεία νέων συναδέλφων που συζήτησε χτες με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ο καημός τους είναι η εκπροσώπηση και ΟΧΙ η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων.
Όπως ξέχασαν τους 21 απολυμένους του Αυγούστου 2019, έτσι θα ξεχάσουν -ήδη έχουν εξαφανιστεί- και άλλους και άλλους.Και άλλους.
Άντι οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ να ψάχνουν δικαιολογίες για την διάλυση στο εσωτερικό της στους εργοδότες, ας αναλογιστούν αυτά που έκαναν στο τελευταίο συνέδριο για να κρατήσουν τις καρέκλες τους.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ όφειλε σήμερα να έχει καλέσει τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για συζήτηση προς εξεύρεση λύσης, εφοσον όπως αναφέρει αυτά «ανήκουν στην δύναμη της».
Αντί για αυτό , η ηγεσία της ΠΟΣ συνεχίζει να διχάζει.
Για εμας υπάρχουν μετά την σημερινή εξέλιξη, σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο της στις 21 απολύσεις του Αυγούστου του 2019.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου