Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του Δώρου Πάσχα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όπως ενημέρωσε και επίσημα σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (είχε προηγηθεί η συνάντηση της Παρασκευής 10 Απριλίου με τα Σωματεία που έχουν υπογράψει την ΣΣΕ και είναι τα αντιπροσωπευτικά για τους εργαζόμενους) το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί - σύμφωνα
και με τα όσα ορίζει το άρθρο 10 της ΣΣΕ- την


Μεγάλη Τετάρτη.
Το Σωματείο μας θα ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνδικαλιστές (ΔΣ ή τοπικούς) για οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει η ΠΕΠΕ. 

2 σχόλια:

  1. γιατί αν δεν το έλεγε η σσε δεν θα το έβαζε το δώρο;Υποχρεωτικό απο τον νόμο είναι οχι απο την σσε.Που τα λέτε αυτά ήθελα να ήξερα.Γελάνε όλοι οι σιδηροδρομικοί με τα χάλια σας.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN δεν το λεγε η ΣΣΕ θα μπορούσε να το καταβάλει μέχρι 30/6 όπως του έδωσε δικαίωμα με Νόμο η Σημερινή Κυβέρνηση αγαπητέ συνάδελφε συνταξιούχε.
      Νομίζουμε ότι και "μεγάλη" παράταξη έβγαλε ανακοίνωση την Δευτέρα και ζητούσε να καταβληθεί στην ώρα του.
      Μάλλον δεν είχαν διαβάσει την ΣΣΕ και δεν ήξεραν ότι κάποιοι τρέχουν για τα συμφέροντα όλων και όχι μερικών.
      Ευχαριστούμε για το σχόλιο που μας δίνει το δικαίωμα να απαντάμε σε "κουβέντες των διαδρόμων".

      Διαγραφή