Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

H εγκύκλιος που επιβεβαιώνει την λύση του Μαΐου 2019 για το εφάπαξ


Δημοσιεύουμε την εγκύκλιο που επιβεβαιώνει την λύση που δόθηκε τον Μάιο του 2019 για τον υπολογισμό των δευτερευουσών απολαβών στο εφάπαξ. Επαναλαμβάνουμε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία που ξεκίνησε απο
τον αγώνα συναδέλφων συνταξιούχων (Πατσιώτης με την επιτροπή συναδέλφων) αγώνα που στήριξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ με φυσική παρουσία σε παράσταση στο ΔΣ του Ταμείου και με παροχή Νομικής Στήριξης και το Σωματείο μας, η ΠΕΠΕ. 

Η απόφαση του κ. Βρούτση ΟΡΘΑ επιβεβαιώνει τα όσα αποφασίστηκαν με την εγκύκλιο Πετρόπουλου τον Μάιο του 2019.
Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παπαδημητρίου που στήριξε τους συνταξιούχους σε όλες τις παραστάσεις και συνέταξε τα υπομνήματα που χρησιμοποιήθηκαν (μεταξύ αυτών και του Σωματείου μας).
Σημειώνουμε ότι οι συνάδελφοι ήδη πληρώνονται με
τον νέο τρόπο υπολογισμού ενώ αναμένεται και η πληρωμή των αναδρομικών σε όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1.9.2013.
Συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους μας συνταξιούχους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου