Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου Σ.Σ. Λαρισαϊκός

 Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, 
Την Τρίτη 7 Απρίλη η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) έχει προκηρύξει δράσεις σε όλη την Ελλάδα, προβάλλοντας τα προβλήματα και τις αναγκαιότητες στο θέμα της υγείας του ελληνικού λαού.

       Με αγωνία διαμαρτύρονται για τις συνθήκες, καθώς και για τα μέσα που λείπουν ακόμα και τώρα, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο κρίσιμο έργο τους.
       Η κυβέρνηση τοποθετεί τα πάντα στην προσωπική ευθύνη των πολιτών . Για τις δικές της ευθύνες ούτε λόγος…..    Αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, τις πριμοδοτεί.  Οι αναγκαίες προσλήψεις Υγειονομικού προσωπικού ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί.  Ούτε καν μέσα ατομικής προστασίας δεν χορηγούνται με επάρκεια θέτοντας την υγεία τους σε απόλυτο κίνδυνο.
     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα όλων των υγειονομικών.  Ο αγώνας αυτός είναι και αγώνας όλων των εργαζομένων, όλου του λαού.  Η υγεία είναι αγαθό και δεν μπορεί και δεν     πρέπει να γίνεται εμπόρευμα.  
     Στηρίζουμε τα αιτήματα τους, αγωνιζόμαστε δίπλα τους και υπερασπιζόμαστε μαζί τους το δημόσιο σύστημα υγείας .
      Πλάι τους δυναμώνουμε και την δική μας φωνή για μέτρα προστασίας και υγείας του λαού μας.  



ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου