Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Κανονικά και τα δρομολόγια στο Μετρό- Ανέστειλαν άλλα 2 Σωματεία την συμμετοχή στην στάση της ΠΟΣ

Βαράει διάλυση η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, σαφής παραβίαση του Καταστατικού της, αλαλούμ και σύγχυση στους εργαζομένους. 
Κανονικά θα εκτελεστούν σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου, τα δρομολόγια σε μετρό και τραμ καθώς ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις που είχαν προαναγγελθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών 
τα τρία σωματεία των ΣΤΑΣΥ Α.Ε., αν και αρχικά είχαν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στη στάση εργασίας της ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών), τελικά, αποφάσισαν την αναστολή της κινητοποίησης.

Με πληροφορίες απο www.news247.gr - athensvoice.gr 


1 σχόλιο:

  1. Πως να εμπνεύσει εμπιστοσύνη το προεδρείο της ΠΟΣ; Όταν εξοβελίζει Σωματεία από το Συνέδριό της για να εκλεγούν οι ίδιοι και να μη χάσει μια ψυχή την καρέκλα της στη ΓΣΕΕ; Όταν προσπαθεί να διεμβολίσει τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με δικούς της ακόλουθους; Παραγοντοποίηση, διασπαστικά κόλπα, αδυναμία κατανόησης των νέων συνθηκών, αγκίστρωση σε θέσεις και θεσούλες, πλάτες σε Κυβερνητικές ενέργειες απαξίωσης του Σιδηροδρόμου, λίστες προγραφών κατά τις μετατάξεις του 2011, αλαζονεία, επαγγελματικός εργατοπατερισμός... Ότι σιχαθήκαμε τα τελευταία χρόνια... Το χάσατε το παιχνίδι παίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή