Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

3 μήνες τίποτα και 3 μέρες πριν ξεκινήσει το τρένο "θυμήθηκαν" την επιθεώρηση


 Δημοσιεύουμε το τηλεγράφημα με το οποίο στην γραμμή Κατάκολου - Ολυμπίας θα ξεκινήσει η επιθεώρηση της γραμμής την προσεχή Δευτέρα. Και αναρωτιόμαστε έχοντας καλή πρόθεση. Η γραμμή είναι κλειστή 3 μήνες τώρα λόγω



της πανδημίας. Η επιθεώρηση και οι εργασίες για την εκχόρτωση θα πρέπει να ξεκινήσουν μεθαύριο που θα επανελειτουργούσε η γραμμή;  Όταν ο ΟΣΕ αναφέρει πως το δίκτυο είναι έτοιμο, εννοεί ότι πρώτα χρήζει "επιθεώρησης;".

Δεν καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι ότι με αυτά και με αυτά δίνεται η ευκαιρία στις εταιρείες να αναστέλλουν την επαναλειτουργία για μερικές ακόμα μέρες ή εβδομάδες; 

Kαι δημοσιεύουμε και μια φωτογραφία απο το χτεσινό συμβάν στην Αλεξανδρούπολη.
Πλέον μιλάμε για ζούγκλα σε πολλά σημεία του δικτύου. 
Aπο αυτό το σημείο περνάνε τρένα στον Έβρο και αντίστοιχα σημεία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. 
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι την συντήρηση και την εκχόρτωση γραμμής εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια ο ΟΣΕ την αναθέτει σε εργολάβους γιατί δεν έχει ....προσωπικό.
Κανένα άλλο σχόλιο.

1 σχόλιο:

  1. Στην γραμμή γινόταν πεζή επιθεωρηση κάθε μέρα από τους ανθρώπους της ομάδας Πυργου. Ζητήσαμε να κυκλοφορήσει και δραιζινα προκειμένου να γίνει εκτενέστερη επιθεωρηση αφού ο Σταθμός ήταν κλειστος και δεν υπήρχε Σταθμάρχης στον Πύργο. Δυστυχώς δεν άνοιξε ακόμα.
    Η εκχορτωσεις γίνονταν χειρονακτικά και με μηχάνημα του Τμήματος Πάτρας όλο αυτό τον καιρό.
    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
    Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι οπότε θελήσει η Τραινοσε να κυκλοφορήσει τρενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή