Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πείτε και κανά ΟΧΙ !!!!

Οι yes man ΣΕ ΟΛΑ ! Που είναι η στοιχειώδης λογική όταν υποτίθεται ότι πιέζουμε για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ;
Eπιτέλους ! Τι άλλο περιμένουν οι επικεφαλείς των υπηρεσιών της έλξης , που είναι άραγε η ΠΕΠΕ ;
Την ώρα που οι σφαλιάρες έρχονται η μια πίσω απο την άλλη για τους σιδηροδρομικούς και τους μηχανοδηγούς , η Υπηρεσία ανενόχλητη πιέζει το προσωπικό να εργάζεται και σε ημέρες προγραμματισμένων ρεπό  , ενώ πολλές   εφεδρείες καταργούνται καθημερινά για


να καλύψουν τα έκτακτα τρένα , αφού κανείς υπεύθυνος δεν λέει ΟΧΙ δεν έχω προσωπικό , ΟΧΙ δεν μπορώ να καλύψω άλλο την κατάσταση , ΟΧΙ δεν θα πιέσω άλλο τους μηχανοδηγούς υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας στα ατυχήματα.

Σήμερα 2 έκτακτα τρένα στο ΜΑΙ και γίνεται και πάλι ο γνωστός χαμός αφού προσωπικό ...γιόκ !
Η κορυφαία δικαιολογία ακόμη και συνδικαλιστών είναι ότι φταίει λέει ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός εργασίας  , λες και αν ήταν ημερήσιος θα έπερναν οι μηχανοδηγοί ρεπό  και θα περισεύαμε !!!!
Τόσο πολύ τους έχει ενοχλήσει που ξέρουμε τι δουλεύουμε για 1 μόλις εβδομάδα στο ΜΑΙ !
Όλα για να εξυπηρετήσουν την Υπηρεσία και ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ κοπεί τρένο γιατί θα ...εκτεθεί ο Διευθυντής!
ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ κανονικός και φυσικά το Σωματείο ασχολείται με άλλα ,αυτά είναι μικρά  .


5 σχόλια:

  1. ας πουνε και η εργαζομενοι και κανα οχι...γιατι δεν μαθαινουν τα δικαιωματα τους???ας ξεκινησουν λεγοντας οχι στην πολιτικη της συγκυβερνησης του σωματειου τους αρνουμενοι να βαζουν πλατη καθημερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γραμμάτια ξεχρεώνουν κάποιοι , γίνεται να πούν όχι ?Θα τους ξεβρακώσουν κανονικοτάτα , και άσε μετά που δεν θα κάνουν και τα τρενάκια τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι-φίλοι χειριστές του site ξέρω οτι κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει αλλά βλέπω οτι τώρα τελευταία λογοκρίνονται αλήθειες ηλίου φαεινότερες και γνωστές τοις πάσι στο Μ.Θ.για τους συνδικαλιστές και δεν γίνονται ορατά.Γνωρίζω οτι ενοχλούν οι αλήθειες αλλά όσο και αν ενοχλούν δεν παύουν να είναι αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α τώρα έτσι γίνεται:Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω θέλω το γυρίζω:Υποψιάζομαι ότι το κακό είναι απλωμένο παντού Αλλά βολεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή