Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Οι εικόνες απο τα βαγόνια της αμαξ 601 τα λένε όλα....

Οφείλουμε όλοι μαζί να προστατέψουμε το πλέον ασφαλές,φιλικό προς το περιβάλλον  και οικονομικό μέσο μεταφοράς. Να βρούμε λύσεις για να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες....

Βλέποντας τις εικόνες απο τα κατεστραμμένα βαγόνια της ic 601 σκεφτόμαστε -όπως όλοι οι σιδηροδρομικοί- ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να
επανεξετάσει τους όρους μεταφοράς των οπαδών,ιδιαίτερα όταν αυτοί επιλέγουν το τρένο όχι συγκροτημένα αλλά εκδίδοντας μεμονωμένα εισιτήρια.

Το σημερινό ραντεβού με οπαδούς άλλης ομάδας να περιμένουν (και μάλιστα στην ανοικτή γραμμή) τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τόσο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και την Πολιτεία.

Οι 5 βαλβίδες άμεσης πέδησης που τραβήχτηκαν απο το εσωτερικό της αμαξοστοιχίας όταν ξεκίνησε η επίθεση στο τρένο,μαρτυρούν ότι ίσως επρόκειτο για προκαθορισμένο ραντεβού.
Ευτυχώς το προσωπικό της αμαξοστοιχίας (παρά το ότι βρέθηκε στην μέση μιας μάχης) προστάτεψε τους υπόλοιπους επιβάτες.














Οι εικόνες απο την αποβίβαση στον Σταθμό Λαρίσης με Διμοιρίες των ΜΑΤ να περιμένουν στις 7 το πρωί οπαδούς ποδοσφαiρικής ομάδας που θα αγωνιστεί σήμερα στις 17.15 το απόγευμα (!!!)δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.
Αν οπαδοί θέλουν να μετακινηθούν με το τρένο θα πρέπει να δρομολογούνται ειδικές αμαξοστοιχίες για αυτό. 
Το τροχαίο υλικό (πολύτιμο τις μέρες μας), οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες δεν χρωστούν σε κανένα τίποτα για αυτήν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου