Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Έτοιμη η σήραγγα Όθρυος , ξεκινούν οι εκπαιδεύσεις

Έτοιμη ειναι πλέον η σήραγγα  της Οθρυος ,     η δεύτερη μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα της χώρας και ετσι σήμερα ξεκίνησαν οι μαθητειες για το προσωπικό έλξης και κίνησης. Η μαθητεία θα διαρκέσει
1 μέρα για όλα τα group ενώ η νέα χάραξη θα δοθεί στην κυκλοφορία εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα. Σημειώνουμε ότι στην συνέχεια θα υπάρξει αποκοπή της γραμμης για την σύνδεση της νέας χάραξης με το υπόλοιπο τμήμα της νέας υποδομής στην περιοχή των Αγγειών και έτσι υα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας για 2-3 μέρες λόγω των απαραίτητων και απαιτούμενων εργασιών.
Μετά και από αυτές τις εργασίες θα έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η σιδηροδρομική σύνδεση της Αθήνας με την Θεσσαλονίκη μεσα από την νέα χάραξη εξέλιξη που ουσιαστικά θα αλλάξει τον σιδηροδρομικό χάρτη της χωρας.
Μετά από δεκαετιες έργα υποδομής που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται ακόμα και την προηγούμενη... χιλιετηρίδα επιτέλους ολοκληρώνονται.
Οι προοπτικές για τον σιδηροδρόμο πλέον αλλάζουν προς το καλύτερο και η χώρα αποκτά επιτέλους στρατηγικές υποδομές που τόσο έχει ανάγκη.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου