Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Προσέφυγε στο ΣΕΠΕ η ΣΥΠΕ

Στο ΣΕΠΕ προσέφυγε η
ΣΥΠΕ πριν απο λίγο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αίτημα 
της προσφυγής είναι η τήρηση της συμφωνίας ( 7 μέρες) για τις μέρες εργασίας.

Θα πατήσουμε κάτω την εργοδοσία,γιατί πήραμε μόνο 9% αύξηση στην ΣΣΕ, ανέφερε με στόμφο στους μηχανοδηγούς στο ΜΑΙ ο γραφικός της εκπρόσωπος.
Μετά απο λίγο όμως ξεκαθάρισε (στον εαυτό του που τον άκουγε με απορία) πως αστειευόταν και πως σήμερα είναι Πρωταπριλιά & έκανε ένα αστείο.
Άλλωστε είναι απο αυτούς που κάνουν χρήση της συμφωνίας αυτής (ΟΧΙ όμως για να πέρνει τα ρεπό του όπως κάνουν πάνω απο 12 μηχανοδηγοί στο ΜΑΙ σήμερα, αλλά για το... επταήμερο που καταγγέλει!).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Ασφαλώς πρόκειται για το πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο απο το στέκι. Και επιλέξαμε αυτό για φέτος γιατί κάθε μήνα εδώ και 12 μήνες, η ΣΥΠΕ και ο γραφικός εκπρόσωπος της, προσφεύγουν...  στο ΣΕΠΕ. 
Και μεταξύ των μηχανοδηγών έχει καταστεί ανέκδοτο η προσφυγή αυτή....όπως άλλωστε και κάθε καταγγελία της παράταξης αυτής.


1 σχόλιο:

  1. To megaλύτερο ανέκδοτο στην συνδικαλιστική ιστορία της ΠΕΠΕ.
    ΝΕΜΕΣΙΣ είναι να ζητάς το 7ημερο και όχι το πενθήμερο,ΕΣΥ που είχες καταγγείλει το ένα μέρος της συμφωνίας επειδή ΤΑΧΑ παραβίαζε το...πενθήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή