Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

SMS για την συντακτική όμαδα της ΠΑΣΚ-Συνεργαζόμενοι και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ένα sms στέλνουμε προς την συντακτική ομάδα  της σημερινής ανακοίνωσης της  ΠΑΣΚ και τους "Συνεργαζόμενους".Το sms αναφέρει επί λέξη > 


ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ! 

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα άλλο για το ύφος της ανακοίνωσης και ιδιαίτερα την απειλητική τελευταία παράγραφο.
Τα κουρέλια του συνδικάτου που ντρέπονται να κατέβουν με ψηφοδέλτιο με το λογότυπο της ΠΑΣΚ και  κρύβονται  δηλώνοντας συνεργαζόμενοι .... απειλούν....

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΣ ; 

Αναρωτιόμαστε που ΚΡΥΒΟΤΑΝ σήμερα ο ελλάσον Πρόεδρος της ΠΑΣΚ και Πρόεδρος της ΠΟΣ.
Την ημέρα που πουλήθηκε η ΕΕΣΣΤΥ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ΚΡΥΦΤΗΚΕ,  με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ της πράσινης παράγκας που σήμερα έχει την ευθύνη.
Tην ημέρα που πουλήθηκε η ΕΕΣΣΤΥ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ανακοίνωση η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών,αλλά οι λαγοί της  ΠΑΣΚ που έχουν την σφραγίδα της ΠΟΣ για να βγάζουν ανακοινώσεις και να στέλνουν εξώδικα ΜΟΝΟ σε αντίπαλους συνδικαλιστές! 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ κατάντια και αισχατειά.

Αλήθεια συνάδελφε Παρασκευόπουλε ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΣ ;  

Θυμίζουμε όταν πουλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι τα Σωματεία  εργαζομένων σε αυτήν, είχαν προβεί σε κινητοποίηση.
Και τότε επειδή οι εργαζόμενοι δεν συμμετείχαν στην συγκέντρωση της ΠΟΣ, κάποιοι ψευτοσυνδικαλιστές καριέρας τους κατηγόρησαν με στόμφο, ότι..."πήγαν να πάρουν το χιλιάρικο".

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ

ΚΡΥΜΕΝΟΙ  ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ στα γραφεία τους οι εργατοπατέρες της Ομοσπονδίας, ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ! Οι επαναστάτες της κακιάς ώρας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μιλάει για το Συνεταιρισμό η ...ΠΑΣΚ που έχει την ευθύνη διαχείρισης του δεκαετίες τώρα. Και βάζει μπροστά τους εργαζόμενους....η ΠΑΣΚ. Γελάνε και τα μπαλάστρα.
Υ.Γ. 2 Μιλάει για Συλλογικές Συμβασεις η ΠΑΣΚ....Που υπέγραψε το 0+0 στην ΕΕΣΣΤΥ και στον ΟΣΕ τους δώσανε έτοιμο κείμενο, έκαναν νάζια 2 μήνες και τελικά το υπέγραψαν....χωρίς να αλλάξει λέξη!

Υ.Γ.3 Μιλούν για ιδιωτικοποίησεις και σιδηρόδρομο, οι ...συνοιποψήφιοι του Ρέπα, -εμπνευστή του Νόμου 3891 που μετέταξε χιλιάδες σιδηροδρομικούς και έστειλε άλλους τόσους στην εφεδρεία-,  στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ....Και δεν ντρέπονται!!!!!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου