Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Παράπονα επιβατών σε Λάρισα

Παράπονα εκφράζουν επιβάτες με αποστολή σχολίων στο στέκι καθώς   καθώς  έχει καταργηθεί  το πρώτο δρομολόγιο μεταξύ Λάρισας και Βόλου που αναχωρούσε στις 5.53 το πρωί.
Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα
δεκάδες άνθρωποι να μην μπορούν να μεταβούν στη εργασία τους στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα και να υποχρεούνται πια να πληρώνουν πολύ μεγαλύτερο εισιτήριο για να μεταβούν στο Βόλο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Το θέμα έχει ανακινηθεί και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην περιοχή.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Το ιδιο συμβαινει και για Λειβαδια και για Θηβα οπου το πρωτο τρενο για Αθηνα φτανει στις 13:24!Σας θυμιζω οτι υπαρχουν γυρω στους 80 καθημερινους επιβατες απο τις δυο πολεις που πηγαιναν στην δουλεια τους ειτε με την 601 ειτε με το δρομολογιο απο Λιανοκλαδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη ειναι η περιβοητη τραινοσε απο καταργηση σε καταργηση παει, εξω οι ιδιωτες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή