Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Πλατσάκης Μιχάλης : Υπέγραψα ως Μπλατσάκης (έγινε Ορθογραφικό λάθος)

 Ο συνάδελφος μηχανοδηγός ΜΑΙ Πλατσάκης Μιχάλης  ενημέρωσε με μηνυμα του σχετικά με το ορθογραφικό λάθος που αφορά το επώνυμο του  στην κοινή ανακοίνωση των 10 μηχανοδηγών  από το ΜΑΙ.


ΔEN YΠAPXEI KAMIA ΠΛAΣTOΓPAΦIA ΣTO KEIMENO.EXEI ΓINEI OPΘOΓPAΦIKO ΛAΘOΣ ANTI ΓIA ΠΛATΣAKHΣ ΣE MΠΛATΣAKHΣ.EXΩ YΠOΓPAΨEI TO KEIMENO KAI ΘEΩPΩ AΠAPAΔEKTA TA OΣA ΛEΓONTAI ΠEPI ΠΛAΣTOΓPAΦIAΣ.

ΠΛΑΤΣΑΚΗΣ MIXAΛHΣ

Ευχαριστώ καλές γιορτές

Δικό μας σχόλιο

ΥΓ Είναι θετικό ότι ο συνάδελφος Πλατσάκης, δηλώνει ότι υπέγραψε ως ...Μπλατσάκης. Όμως η πλαστογραφία δεν αφορά το όνομα του, αλλά αυτό που αφαιρέθηκε με blanco στην επιστολή που επανακοινοποιήθηκε αργότερα τόσο στο Σωματείο μας όσο και στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


3 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου λεν....Όποιος βαριέται να ζυμώσει.... .....δέκα μέρες κοσκινίζει.....
    Δικό μου σχόλιο καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω από τον διαχειριστή της σελίδας να ανεβάσει το δικό μου σχόλιο ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφε Πλατσάκη καλά μυαλά και καλές γιορτές και από εμάς.
    Την επόμενη φορά προσοχή. Υπογράφουμε διαβάζοντας ΠΡΩΤΑ το ονοματεπώνυμο μας, ιδιαίτερα όταν απευθυνόμαστε στην Διοίκηση.
    Και δυο φορές προσοχή,όταν αναφέρεις ότι δεν υπήρξε πλαστογραφία, δεν υπάρχει λόγος να απολογιέστε για σφάλματα τρίτων συνάδελφε Πλατσάκη (ή ...Μπλατσάκη).
    Βλέπεις συνάδελφε, όλοι είδαν μετά το δικό σου σχόλιο σήμερα, ότι σβήστηκε πλαστογραφημένη υπογραφή.
    Υπάρχουν 2 κείμενα όπως ΟΛΟΙ είδαν.
    Στο δικό μας χωριό λένε λοιπόν.
    Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

    Η διαχειριστική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή