Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Παππάς :Μανιτάρια ….αλά τρεν

Δήλωση του τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νικου Παππά. 

Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται

.


Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να... ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου.

Μπορεί να φαντάζει κωμικό, αλλά είναι σίγουρα ενδεικτικό της αδράνειας της Ν.Δ. και της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη.

ΥΓ: Πικρό χιούμορ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Χρήστος Γιαννούλης να ετοιμάζει απόψε τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς.

Δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/360994/manitaria-ala-tren-apo-pappa-kai-giannoyli-fytrosan-mesa-se-vagoni-tou-ose-fotografies-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου