Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος του ΟΣΕ δηλώνει πως ο Σταθμός του Βόλου δεν κλείνει

Για το χρονικό διάστημα διάρκειας των μετακινήσεων υπεύθυνοι για τα δρομολόγια στο Βόλο θα  είναι οι μηχανοδηγοί, που κατ΄ανάγκη θα τα εκτελούν χωρίς την παρουσία σταθμαρχών. "Οταν ξέρεις το δρομολόγιο, δεν χρειάζεσαι τροχονόμο" .Εγω ζητάω να μου κάποιος με ειλικρίνεια από που προκύπτει ότι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Βόλου κλείνει. Ο σταθμός δεν κλείνει και το κτίριο δεν εγκαταλείπεται. Είναι προσωρινές μετακινήσεις του προσωπικού για διάστημα που δεν  θα ξεπεράσει τις δέκα ημέρες , γιατί υπήρξαν μεγάλες ανάγκες στη Λάρισα”. Αυτή είναι η δήλωση στα gegonota.news του προέδρου του ΟΣΕ κ. Σ. Πατέρα.

“Η υποστελέχωση έχει επιπτώσεις στον ΟΣΕ. Κάθε μέρα φεύγουν εργαζόμενοι με συνταξιοδοτήσεις. Εάν υπάρξουν συνταξιοδοτήσεις και για παράδειγμα φύγουν όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο με σύνταξη, δεν μπορώ να πω πως θα αναπληρωθούν. Παντού υπάρχουν ελλείψεις και οι συνταξιοδοτήσεις είναι τεράστιο πρόβλημα, όπως είναι οι προσλήψεις που χρειάζονται δύο χρόνια μέσω ΑΣΕΠ για να ολοκληρωθούν. Αλλά σήμερα δεν κλείνει το κτίριο,  και η μετακίνηση αφορά μόνο λίγες ημέρες. Θα επιστρέψουν στις θέσεις τους” δήλωσε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.


Επίσης διέψευσε πως έχει αλλάξει η στρατηγική για τη σύνδεση του ΟΣΕ με το λιμάνι.

https://gegonota.news/2021/11/12/o-proedros-tou-ose-dilonei-sta-gegonota-pos-o-stathmos-tou-volou-den-kleinei/?fbclid=IwAR2WO05Ldv0jj3t-Wo8E7jEzWLD2l7O9t5FMqxAO_JjbenW24HoE19IHDkw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου