Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ : Τραγική η δήλωση κ. Πατέρα (Δ/νων Σύμβουλος ΟΣΕ)

   
      Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την άποψη που έχει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κος Πατέρας για θέματα ασφάλειας που αφορούν την κυκλοφορία ″Όταν ξέρεις το δρομολόγιο δεν χρειάζεσαι τροχονόμο″. 

        Αν ειπώθηκε αυτή η φράση μία λέξη ταιριάζει, Τραγική.

        Τέτοιες απόψεις είχαν και οι διοικούντες στους Αγγλικούς Σιδηροδρόμους  την δεκαετία του `80 που οδήγησε  την κοινωνία στην Αγγλία  να μετρά εκατοντάδες  σιδηροδρομικά ατυχήματα. 

        Του προτείνουμε να ενημερωθεί  ξανά  από την αρμόδια Διεύθυνση  τι σημαίνει  να εργάζεσαι  Σταθμάρχης, Κλειδούχος, Επισκέπτης  ή αντίστοιχα  στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Τεχνίτης γραμμής ή Ηλεκτρολόγος . Είναι κρίκοι στην ίδια αλυσίδα που εγγυούνται την ασφάλεια της κυκλοφορίας. 

         Του συνιστούμε να προχωρήσει  άμεσα τις προβλεπόμενες ενέργειες για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού  για να καλυφθούν τα κενά σε όλες τις ειδικότητες.  


Η κοινωνία μας δεν πρέπει να ζήσει αυτό που  έζησε η Αγγλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου